Open Dagen

Basisschool Almere

OPEN DAGEN
Data en tijdstippen:

9 maart 2024, 11:00-12:00 uur
24 april 2024, 16:30-18:00 uur

Leren en Spelen!
Leuk, nieuwe klasgenoten!
Ook les in de natuur!
Tot ziens !

De School van Vrede is een reguliere basisschool waar kinderen in een vredevolle sfeer hun talenten ontwikkelen voor een betere wereld en toekomst.

De persoonlijke aanpak staat bij deze basisschool in Almere centraal. De kinderen leren samenwerken en spelen door bijvoorbeeld samen de natuur te ontdekken. Tijdens de wekelijkse excursie verkennen de kinderen wat er in de samenleving gebeurt. Praktijkgericht en spelenderwijs vergroten zij hun kennis en horizon én leren zij excelleren in taal- en rekenvaardigheden. 

Wij organiseren het onderwijs rondom betekenisvolle projecten waar ze leren ondernemen en door onze vreedzame pedagogische werkwijze groeien onze leerlingen in hun zelfvertrouwen. 

Wij vinden samenwerking en overleg met ouders heel belangrijk.  

We ontmoeten je graag tijdens de open dag en als je direct een persoonlijke afspraak wil maken dan is dat ook mogelijk! 

Ontdek op de open dag de mogelijkheden voor je eigen kind.

Aanmelden voor de open dag:

Bel de School van Vrede via: 036-200 1816 zodat we je optimaal kunnen ontvangen wanneer je komt naar de open dag of mail naar: info@schoolvanvrede.nl


Koffie, thee en limonade staan voor u klaar!
Adres:  Pieter van Damstraat 36,
1335 PG Almere, Oostvaarders

WAT IS

Intrinsiek respecteren

Elk kind zien als een volwaardig persoon, respecteren. Dit respect is niet afhankelijk van hoge cijfers of uitzonderlijk talent.  Intrinsiek respect heeft te maken met je waardigheid als mens.