Leerkracht

basisonderwijs

vacature

Leerkracht basisonderwijs vacature

Beste Leraar, 

Welkom bij de School van Vrede, de basisschool in Almere waar we onderwijs en opvoeding nieuw leven in blazen door het hart van onze leerlingen te raken met universele kernwaarden als respect, rechtvaardigheid, compassie, zelfbewustzijn en vrede.

Wij zoeken leraren die onderwijzen én inspireren. Mensen die zien dat leren verder gaat dan het klaslokaal en die begrijpen dat onderwijs en opvoeding de sleutels zijn tot het bouwen van een betere wereld.

Namens de leerlingen, ouders en leraren van de School van Vrede,

Hartelijke groet,

INSPIREREN TOT VREDE

Voor leraren die grenzen verleggen

Bij ons krijg je ruimte om mee te bouwen aan een curriculum dat academische excellentie nastreeft, de persoonlijkheid van het kind in z’n kracht zet, het hart opent en zelfbesef doet groeien.

Wij nodigen je uit om deel uit te maken van een team dat gelooft in het creëren van diepe, betekenisvolle verbindingen met onze leerlingen, in een omgeving die creativiteit, samenwerking en persoonlijke groei stimuleert. 

Voel je geroepen

Als jij je geroepen voelt om meer dan alleen les te geven, om het leven van jonge mensen te inspireren en mee te werken aan een toekomst waarin vrede, gelijkwaardigheid en compassie centraal staan, dan is de School van Vrede jouw nieuwe werkplaats. Sluit je aan bij deze missie om onderwijs te transformeren, om leerlingen niet alleen voor te bereiden op de toekomst, maar ze ook de architecten van die toekomstige wereld te maken.

NAAR JE ROEPING LUISTEREN

contact met Juf Jacinta​ - School van Vrede
Contact met Juf Jacinta
Contact met directeur Alaeddine

JUF JACINTA DEELT
haar persoonlijke ervaring

“Sinds ik samenwerk met de mensen van de School van Vrede en deelneem aan onze werkdialogen en de cirkelwerking leer ik heel veel bij over het onderwijs, over mijn vak, over kinderen en hun gedrag, over communicatie en over mijzelf. De dialogen helpen mij om na te denken en om uitgedaagd te worden over de manier waarop ik onderwijs geef.“

“De gelijkwaardigheid in zo’n dialoog is helpend i.p.v. beoordelend en veroordelend, schept een veilig klimaat om te spreken, helpt mij om echt te luisteren en te (proberen te) begrijpen zonder meteen zelf mijn mening klaar te hebben (of te vervallen in automatisme).“

FUNCTIEPROFIEL

Beschikbaarheid 0,8 tot 1 fte 
 

WIJ ZIEN GRAAG IN JOU ALS LEERKRACHT DAT JE:

 • Je goed voelt bij de filosofie van de School van Vrede
 • Bevoegd bent om te onderwijzen in het primair onderwijs
 • Visie-gedreven kinderen kunt begeleiden en onderwijzen
 • Belang hecht aan je pedagogisch-didactische ontwikkeling
 • Een bijdrage wilt leveren aan een vreedzame en verbonden samenleving
 • Open staat voor reflectie, zelfontwikkeling en dialoog
 • Actief deelneemt aan onderwijsontwikkeling

 

WIJ BIEDEN 

 • Een kleinschalige school waar aandacht is voor de pedagogische, didactische en persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers
 • Een inspirerend netwerk van deskundigen waarmee je kunt uitwisselen en samenwerken
 • Salaris conform CAO PO, schaal afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een werklaptop
 • Leeftijdsgroep van leerlingen in overleg met jou en in afstemming met jouw voorkeur

Ben jij de leerkracht die wij zoeken? Zijn wij de school die je zoekt?
Stuur dan je motivatie en CV naar op naar: info@schoolvanvrede.nl of bel voor vragen naar dhr. Alaeddine Touhami : +31 6 86 27 45 78 

Wij hopen gauw kennis te maken met je!

WAT IS

Intrinsiek respecteren

Elk kind zien als een volwaardig persoon, respecteren. Dit respect is niet afhankelijk van hoge cijfers of uitzonderlijk talent.  Intrinsiek respect heeft te maken met je waardigheid als mens.